Om oss

Vi lager noen småmøbler selv, og disse er gjerne inspirert av gamle modeller. Disse møblene kan lages etter mål for å tilpasses den plassen du har. I vårt utvalg vil du også finne gamle og brukte møbler og interiør. Vi syntes det er hyggelig at gamle gjenstander og møbler kan få et nytt liv. De fleste tingene vi finner trenger en reparasjon, en renovering på en eller annen måte, eller bare en ny farge. Det beste er selvsagt om en gjenstand har en flott original farge, slik at den kan beholdes, eller pyntes på.

Det er alltid hyggelig å finne gamle skatter, og i dag som det er snakk om gjenbruk, syntes vi dette er dette en fin form for gjenbruk. Ved at noen kaster et møbel som har en ubrukelig farge, flasser og er ustødig, så kan vi se mulighet til å ta tak i dette og gi en fornyelse og et nytt liv.

Men det ligger mye jobb i enkelte ting, før de er klare for et nytt liv. Vi syntes det er ekstra stas med ting som har sjel, og det har jo ofte disse produktene som har levd et liv tidligere. Om de bare kunne fortelle sin historie for hvert av de ulike malestrøkene de har hatt.... Vi syntes det er morro å lages litt enkle møbler selv, og disse er inspirert av gamle modeller. Vi kan tilby både krakker og hyller som kan lages etter mål.


Vi har hatt mange prosjekt innen oppussing og ombygning av boliger, noe som gir oss mulighet til å tilby våre tjenester innen dette området. Ved enkle justeringer av planløsning, se andre bruksområder osv., kan boligen bli mer brukervennlig og optimalt utnyttet ved kun enkle justeringer. Dette vil også være omtalt under eget punkt, Bolig.
Det vil være en viss geografisk begrensning for denne tjenesten.

 

Hvis du vil besøke oss på gården, gå inn på vedlagte link, som viser en reportasje fra gården.

Del 1 i pdf fil.

Del 2 i pdf fil.